Uitnodiging koplopersymposium MKB Westerkwartier 'Sprong in de toekomst' Donderdag 22 maart


Wij nodigen u van harte uit voor een boeiend Koplopersymposium op de statige Borg Nienoord in Leek. Op donderdag 22 maart 2018 staan 10 gloednieuwe, toekomstgerichte ondernemers en organisaties voor u klaar. De Koplopers delen hun blik op de toekomst en de opgedane resultaten van een jaar duurzaam ondernemen met het Koploperproject Westerkwartier. Toekomstverkenner Adjiedj Bakas neemt u mee in het landschap van de toekomst van de nieuwe gemeente Westerkwartier.

De Koplopers zijn: Hotel Restaurant Aduard, BUSS Onwerp & Inrichting, Vredewold Wonen en Zorg, Loonbedrijf Stuut, Wold & Waard, Kindcentrum De Jonge Wereld, Wiebe Oldenburger Autoschade, Clondalkin Flexibele Verpakkingen, de Gebiedscooperatie Westerkwartier en de gemeente Westerkwartier.

Onder deze link vindt u meer uitgebreide informatie over dit inspirerende koplopersymposium!

64 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo Koploperproject Groningen