Wat zou Aletta doen? Koplopersymposium 18 oktober 2017


Koploperysmposium Midden Groningen:

Plaats: De Noordsuythoeve in Noordbroek

Datum: woensdag 18 oktober

Tijd: van 13.00 - 17.00 uur

Pionier Dr. Aletta Jacobs, werd in 1871 geboren in Sappemeer en studeerde als eerste vrouwelijke arts in Nederland af aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Als grensverleggend boegbeeld voor vrouwenrechten is zij een bron van inspiratie voor Koplopers. Leerlingen van Koploper het Dr. Aletta Jacobscollege in Hoogezand, reizen net als Aletta van Rusland tot en met de VS en ontstijgen hun eigen grenzen. 11 gedreven Koploperbedrijven in Midden-Groningen presenteren tijdens het Koplopersymposium hun resultaten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). De deelnemers in het Koploperproject lichtten het afgelopen jaar hun bedrijf door en maakten Milieuresultaten zichtbaar.

Het programma van 18 oktober 2017:

12.45 - 13.00 uur Inloop

13.00 - Opening leerlingen Aletta Jacobscollege 13.30 - 'Het gaat los!' door Gjalt de Jong 14.15 - Studenten / E-lab

14.30 - Presentaties Koplopergroep 1

15.00 - Pauze

15.15 - Presentaties Koplopergroep 2

15.45 - Presentaties Koplopergroep 3

16.15 - Koploper Prijsuitreiking

16.30 - Afsluiting en netwerkborrel

De Koplopers zijn: Het Dr. Aletta Jacobscollege, De Groene Klaver Hoveniers, van Ginkel Groep, Vegter s Banketfabriek, Holthausen Groep en Gemeente Midden-Groningen i.o. te Hoogezand, Uw Eigen Secretariaat en De Molenheerdt Cultureel Erfgoedbeheer en Intermezzo wonen in Siddeburen, BON-Holding in Zuidbroek, Wardenburg Beveiliging & Telecom en Munnik Brandadvies in Kolham.

#‎duurzaam‬ #mvo #ondernemen #koploperproject #koplopers #dzyzzion #reinadvies #circulairactief

18 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo Koploperproject Groningen