Gastspreker Gjalt de Jong op Koplopersymposium 18 oktober 2017


Gastspreker Dr. Gjalt de Jong, directeur van het Universitair Centrum voor Duurzaam Ondernemerschap, bewandelt met ons het strategisch pad waarlangs wereldwijd Nieuwe Business Modellen tot stand komen.

Gjalt legt uit dat duurzaam ondernemen een strategische keuze is. Die komt niet zo maar uit de lucht vallen - daar is goed leiderschap met altruïsme voor nodig. En dit heeft ook consequenties: je zult jouw organisatie anders gaan inrichten (en anders met jouw personeel omgaan bijvoorbeeld), open gaan samenwerken met netwerk partners, en proberen de wet- en regelgeving te veranderen.

Uiteindelijk is dit de beste optie om duurzaam te presteren in een wereld bevolkt door Donald Trumps. Uiteraard neemt hij inspirerende voorbeelden mee.

#‎duurzaam‬ #mvo #ondernemen #koploperproject #koplopers #dzyzzion #reinadvies #circulairactief

35 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo Koploperproject Groningen