Koplopers Midden Groningen jagen duurzame mobiliteit aan

Duurzame mobiliteit is 'hot'. Wanneer rijden onze auto’s op waterstof? Is elektrisch rijden nu wel écht vriendelijk voor het milieu? Hoe kan het MKB collectief profiteren van grootverbruikers? Als het aan de Koplopers Midden Groningen en Koploper Holthausen van Clean Energy Solutions uit Hoogezand ligt, sluiten we nog dit jaar het energieke 'Golfakkoord'.

Binnenkort bundelen de MKB-ers de krachten van het Parkmanagement op de Golfclub en laten er geen gras meer over groeien. Staat u voor de keuze over te stappen op een duurzaam transportmiddel of naar een energieneutraal wagenpark? Dan komt u goed beslagen ten ijs met deze drie speciaal voor u geselecteerde artikelen. Samen geven ze onmiskenbaar een feitelijk en helder overzicht van de kansen en mogelijkheden. Kortom uw tijd is goed besteed.

- Nooit meer tanken

- GroenGasWaarom

- Waarom de elektrische auto nu al groener rijdt


Het Koploperteam Groningen bestaat uit Jaap de Vries, Reina Boels en Ada Kruiter Everhardus.

#‎duurzaam‬ #mvo #ondernemen #hanzehogeschool

38 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo Koploperproject Groningen