Koplopers op waterstof met volle kracht vooruit in energietransitie

Vervolg persbericht 24 januari 2017

Aan het Koploperproject doen bedrijven en organisaties mee die hun bedrijfsvoering duurzamer willen maken en maatschappelijk verantwoord willen ondernemen. Na een grondige doorlichting wordt een actieplan gesteld en de Koplopers stimuleren en inspireren elkaar door aan gezamenlijke doelen te werken. Na een jaar worden de ervaringen gedeeld tijdens het Koplopersymposium.

Met de ondertekende samenwerkingsovereenkomst en verrijkt met kennis over duurzame mobiliteit maken deze Koplopers zich op voor de vele kansen die in de eigen regio kunnen worden benut. Geïnspireerd en enthousiast staan ze klaar voor het echte werk. Ze gaan aan de slag met de praktische toepassingen van de nulmeting, #DuOn-scan en #Milieubarometer.

De deelnemende Koplopers zijn: De deelnemende Koplopers zijn: Nelly Boer Uw Eigen Secretariaat en "Molenheerdt erfgoedbehoud en intermezzo wonen" uit Siddeburen, Wardenburg B.V. Beveiliging en Munnik Brandadvies BV uit Kolham, BON-Holding uit Zuidbroek, De Groene Klaver - de groene tuinexperts, Dr. Aletta Jacobs College, Gemeente Midden-Groningen i.o, Vegter's Rolletjes / Vegters Banket, Holthausen Gassen en de Van Ginkel groep uit Hoogezand.

Het Koploperteam dat het project gaat begeleiden bestaat uit Jaap de Vries, Reina Boels-Feikens en Ada Kruiter Everhardus. Meer informatie vindt u op www.koploperproject-groningen.nl

#‎duurzaam‬ #mvo #ondernemen

104 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo Koploperproject Groningen