Koploper nieuwsbrief juli 2016 vervolg 3

Vervolg nieuwsbrief 3 - Meetup over het einde van de manager en bijeenkomst over TTIP

VPRO Tegenlicht meetup over 'het einde van de manager'

​In het noorden zijn steeds meer bedrijven die zichzelf opnieuw uitvinden door zich anders te organiseren. Op 28 september, van 19 tot 22 uur wordt daarom in de Harbour Jazz Club in Winschoten, Havenkade West 3, een Tegenlicht meet-up georganiseerd over ‘Het einde van de manager’. Lees hier verder in het persbericht of bekijk hier de achtergronden van de Tegenlicht aflevering.

Bijeenkomst over TTIP - Milieudefensie

TTIP, het in ontwerp zijnde nieuwe vrijhandelsverdrag tussen de VS en Europa, gaat veel verder dan conventionele handelsverdragen. De machtsstructuren van landen veranderen er ingrijpend door. De macht verschuift van parlement, overheid en rechtbank naar buitenlandse investeerders en een kleine groep juristen die vaak worden aangewezen als arbiters. Milieudefensie organiseert, in samenwerking met Tegenlicht, daarom op 10 september aanstaande een informatie-middag over TTIP de gevolgen hiervan. Locatie: De Broeckhof, W.A. Scholtenweg 1 in Zuidbroek, aanvang 14 uur. De middag duurt tot ongeveer 16 uur. Lees hier meer informatie over TTIP.

#‎duurzaam‬ #mvo #tegenlicht #ttip

16 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo Koploperproject Groningen