Symposium 14 januari 2016: De toekomst van duurzaam ondernemen

Hoe ziet de toekomst eruit? Veranderingen gaan snel en zijn vaak onvoorspelbaar. Wacht je af wat gaat komen, of neem je zelf actie om klaar voor de toekomst te zijn? Kun je het allemaal alleen? Of is samenwerken een beter idee?

Kom dat zien, horen en meemaken op het evenement van PMOG, Assen voor Assen, Koploperproject, Noorden Duurzaam en MVO Nederland. Wij geloven in een duurzame route naar een toekomstbestendige wereld. Met ambitie als drijfveer om duurzaamheid te versnellen. En bedrijven en organisaties hebben de kracht om deze verandering teweeg te brengen. De ambitie van dit event is om het Noorden koploper te maken op het terrein van circulair en inclusief ondernemen. Doe je mee?

Donderdag 14 januari 2016 - 14:30 tot 18:00 - Euroborg, Boumaboulevard 41, 9723 ZS Groningen

<<< lees meer

6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo Koploperproject Groningen