Gedeputeerde Nienke Homan opent duurzaam Koplopersymposium voor ondernemers


Dinsdag 1 december a.s. opent Gedeputeerde Nienke Homan het evenement waar duurzame mkb-ers, overheden, organisaties en kennispartners elkaar vinden. U heeft zich al aangemeld voor het Koplopersymposium of u staat op het punt dit te gaan doen? De concrete resultaten van een gevarieerde groep van 13 duurzame ondernemers waaronder DunAgro, Gasterij Natuurlijk Smeerling en De Kompanjie, leveren u in een middag een schat aan informatie over duurzame winst op. Zij stapten begin dit jaar in het Koploperproject Oost

Groningen. Meer dan 250 succesvolle MKB-Koplopers in Friesland gingen hen voor. Het Koplopersymposium wordt gehouden in het Geert Teis Theater in Stadskanaal. In de wandelgangen kunt u experimenteren met 'de dynamische werkplek' en nieuwe duurzame producten uitproberen. Informatie over het programma en aanmelden via de volgende link: www.koploperproject-groningen.nl. De Koplopers heten u van harte welkom!

2 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Logo Koploperproject Groningen